İSTANBUL / BEYKOZ - NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU

NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU

Elmalı Mahallesi Keser Caddesi No76 Beykoz/İSTANBUL
Vizyon
Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; vatanını, milletini ve birbirini seven, dürüst, duyarlı, hoşgörülü, sorumluluk sahibi, yaşam boyu öğrenme isteği ile dolu, özgüven sahibi bireyler olarak yetiştirmektir.
08.50-15.00
İNGİLİZCE VE ARAPÇA
Ulaşım
İETT ve Dolmuş Kavacık tan 136, 136Z ve 136R ile Beykoz dan Elmalı Dolmuşlarıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.
Taşımalı
MAHALLE
İLÇE MERKEZİNE 5 Km
2017-2018 eğitim öğretim yılında ilk kez öğretime başlandı.
Proje Çalışmaları
2018-2019 Eğtim Öğretim Yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğine 16 proje ile katıldık.
Diğer Hususlar
Okulumuzda öğretmenlere öğle arası yemek verilmektedir. Okulumuz 2. hizmet bölgesinde olup,hizmet alanı 5, hizmet puanı 20 ve hizmet yılı 5 yıldır.