İSTANBUL / BEYKOZ - NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Bilindiği gibi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur. 1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Mrt

27 Mart Dünya Tiyatro Günü Okul Öncesi sınıfı öğrencilerimiz tarafından etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Mart ayı etkinlikleri kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Günü Panosu hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Mart ayı etkinlikleri kapsamında 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Panosu hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından Mart ayı etkinlikleri kapsamında Yeşilay Panosu hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzdaki öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Üç Aylar Panosu hazırlanmıştır.